KONTAKT OSS

KONTAKT OSS

Tegneriet AS

Tegneriet As er et tegnekontor som tilbyr DAK / CAD tegnetjenester. Vår allsidige erfaring i byggenæringen gir oss en unik mulighet til i tilby deg en spesielt godt tilpasset bolig med gode og smarte løsninger som fanger opp dine ønsker og behov.

Tegneriet As har både private og profesjonelle kunder som vi bistår med skissetegninger, byggemeldingstegninger og ofte arbeidstegninger for deres byggeprosjekt. Vi tegner boliger, hytter, anneks og garasjer, stort sett hva kunden ønsker.  

Ofte kan vi bistå med søknad om tillatelse til tiltak og erklære ansvarsrett for SØK. Vi er prisgunstige! 

Ett tegningssett hos oss består av skissemessig tegning og byggemeldingstegning.

Skissemessig tegning utarbeides på grunnlag av dine skisser eller planer. Byggemeldingstegning utarbeides når skissemessig tegning er gjennomgått av kunde, og inneholder ett tegningssett slik din kommunes plan- & byggesaksavdelig ønsker,- med målsatte plan-, fasade- og snitt-tegninger.

Når du som kunde er helt fornøyd med planløsning og eksteriør har du en unik mulighet til å ta tegningene ut i markedet for å innhente de beste priser og kvaliteter fra dine lokale håndverkerbedrifter uten styring eller binding fra sentrale aktører.

Kontakt oss for en uformell samtale om ditt neste byggeprosjekt, velkommen til oss!

Adresse

Møstveien 253,
6523 Frei

Åpningstider

Man – Fre 08:00 – 16.00
Lør 10:00 – 15:00 

Kontakt

Telefon: +47 901 96 409
Epost: post@tegnerietas.no